Wędliny podsuszane, swoją długą żywotność zawdzięczają procesowi
wielokrotnego wędzenia i suszenia.

Dojrzewajace natomiast po przyprawieniu lekko wędzimy i poddajemy procesowi,
długiego dojrzewania.

CHORIZO

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie VAC 0,7-1 KG

KABANOSY NATURALNE

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie MAP 1,8-2 KG

KRAKOWSKA DOJRZEWAJĄCA KOCIEWSKA

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie VAC 1,6-1-8 KG

KINDZIUK KOCIEWSKI

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie VAC 1-1,2 KG

KINDZIUK Z PIEPRZEM

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie VAC 1,6-1,8 KG

SCHAB TRADYCYJNY KOCIEWSKI

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie VAC 1,8-2 KG

KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA Z ZIELONYM PIEPRZEM

kalendarz Termin przydatności: 30  dni
kalendarz Opakowanie VAC 1,6-1,8 KG

POLĘDWICZKI DOJRZEWAJĄCE DE LUX

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie VAC 1,6-1,8 KG

KIEŁBASA POLSKA SUCHA

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie MAP 1,8-2 KG

KIEŁBASA WIEJSKA

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie MAP 1,4-1,6 KG

KRAKOWSKA SUCHA

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie VAC 1,6-1,8 KG

SZYNKA TRADYCYJNA KOCIEWSKA

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie VAC 1,8-2 KG

POLĘDWICA DOJRZEWAJĄCA DE LUX

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie VAC 1,6-1,8 KG

SZYNKA DOJRZEWAJĄCA DE LUX

kalendarz Termin przydatności: 30 dni
kalendarz Opakowanie VAC 1,6-1,8 KG

• DZICZYZNA JEST JEDNYM Z
NAJZDROWSZYCH MIĘS •

Obfituje w witaminy, zwłaszcza z grupy B oraz minerały — wapń, fosfor i
magnez zawartość białka to 21–23%, a tłuszczu zaledwie 1–8% jej
ciemnoczerwone zabarwienie wskazuje na obecność dobrze przyswajalnego
żelaza